Combineer uw vergadering, teambespreking, productpresentatie of andere zakelijke bijeenkomst met actie. Vergaderen in de hoogste versnelling noemen wij dat! Uiteraard zijn de mogelijkheden voor de innerlijke mens ook volop aanwezig.
Op dit gebied zijn zeer veel dingen mogelijk. Vergaderingen met lunch, actief entertainment en diner, productpresentatie gekoppeld aan een uitdagende competitie voor uw gasten, u kunt het zo gek niet bedenken en het is mogelijk. Uiteraard kunnen de verschillende ruimtes en de kartbaan zelf voorzien worden van uw bedrijfsuitingen.Tevens beschikken wij over diverse materialen om het u zo makkelijk en aangenaam mogelijk te maken tijdens uw zakelijke bijeenkomst zoals flipover, beamer, schermen, geluidsinstallatie etc., alles om uw vergadering goed te laten lopen.

Neem voor een persoonlijk advies en meer informatie op met onze reserverings- en infolijn: 078 616 616 4 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.