Grand Cafe

Bij Indoor Kart & Partycentre Dordrecht is niet alleen veel actie en lol te beleven, maar ook aan de inwendige mens is gedacht!

Van een klein hapje in de vorm van een lekker bittergarnituur tot en met complete barbecue's, tafelgrill arrangementen en luxe buffetten. Ook voor het culinaire gedeelte is bij ons alleen het beste goed genoeg!

 

Go-Kart-In beschikt over een Grand Cafe voor ontvangst van kleinere groepen, en passanten. Hier kan men terecht voor een lekker biertje, onze geweldige bitterballen en de welbekende tosti's en broodjes. Na het karten of lasergamen kunt u hier in een ongedwongen sfeer even heerlijk bijkomen van de inspanningen en de rondetijden of uitslagen met uw concurrenten bespreken.

 

Heerlijk eten met uw gezelschap op een unieke locatie? Dat kan in ons restaurant met spectaculair uitzicht over onze kartbaan. Lekker tafelen met 1e rang plaatsen, bovenop de actie!

Ook ontvangst van grote groepen is geen enkel probleem in onze bar boven de kartbaan. Van hieruit kunt u met een lekker drankje en hapje de verrichtingen van uw collega's op de kartbaan volgen terwijl u op de monitoren kunt volgen of zij uw rondetijd kunnen verslaan!

 

Voor de mogelijkheden betreffende het eten in ons restaurant, check hiervoor onze restaurant-pagina.