Karten

Wil je karten in Zuid- Holland dan zit je goed in Dordrecht, heel centraal en karten in Dordrecht is een sensatie op zich. Indoorkarten behoeft tegenwoordig weinig introductie meer. Op onze spectaculaire, sensationele en veilige Indoorkartbaan kunt u naar hartelust racen. Wat dacht u van een halve etage, een spectaculaire kombocht, een drive-under en twee schitterende flyovers en verschillende niveau's! Karting is spanning en sensatie. Indoor karting is nu nog hotter danzij Max Verstappen.

1 sessie karten bedraagt € 17,50 p.p. voor 12 minuten incl. het gebruik van een helm en balaclava .Combineer karten met lasergamen en u betaald € 25,- p.p. Wij hebben voor de echte kartliefhebben een 5 rittenkaart. Voor deze 5 rittenkaart betaald u slechts  € 66, (i.p.v. € 84,75) deze ritten zijn wel per persoon en moeten in een keer betaald worden. U mag zelf bepalen wanneer u deze ritten komt rijden u hoeft deze ritten niet in een keer op te maken. Komt u op dinsdag of woensdag avond en u rijdt met uw rittenkaart 2 sessies krijgt u de 3e sessie erbij cadeau.Tevens worden uw beste 5 tijden op de uitslag weergegeven.

Karten met kids !!
Voor de jongere en kleinere kids hebben wij speciale juniorkarts! Kinderkarten kan vanaf 8 jaar en met een minimale lengte van 1.35 meter. Wij bieden de mogelijkheid dat kinderen v.a. 8 jaar en 1.35 meter met ouders, grotere broer of zus of een ander familielid kan komen rijden. U rijdt dan als volwassenen met de kinderen mee en iedereen krijgt een eigen kart. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat er in deze heat rekening met de kinderen gehouden wordt. Lekker karten en inhalen is geen probleem, maar de veiligheid van de kinderen staat in deze heat voorop. Geef bij het reserveren aan dat het om een familie heat gaat. Bel om te reserveren 078 - 616 616 4 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na een gedegen instructie van onze professionele race-instructeurs kruipt u zelf achter het stuur van een van onze, speciaal voor deze kartbaan ontwikkelde, goed onderhouden karts. De eerste ronden even aftasten en de baan leren kennen. Dan de snelheid opbouwen en de ideale lijn van het circuit proberen te ontdekken. Het adrenalinepeil schiet omhoog en de rondetijden worden alsmaar beter. De volgende rijder komt al in zicht, tijd om in te halen! Karten in een grote kart is v.a. 12 jaar en 1.50 qua lengte.

 

Bij Go-Kart-In kunt u karten in veel verschillende vormen. Van losse heats tot uiterst spannende enduranceraces voor de teamspirit.Bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes, noem het maar op. Alles is mogelijk! Of wat dacht u van een kartcompetitie, compleet met vrije trainingen, kwalificatietrainingen, races en finaleraces! Natuurlijk wordt u bij deze arrangementen van begin tot eind begeleid door onze professionele instructeurs en partybegeleiding. Indoor Karting is Fun!