Karten

1 sessie karten € 17,50 p.p. voor 12 min. incl. gebruik balaclava en helm ! Of kies voor de 5 rittenkaart. 5 heats voor € 66,- kaart is persoonlijk. Kom je met deze kaart op di of woe v.a. 18.00 uur en je rijdt 2 sessies krijgt u de 3e keer rijden op dezelfde avond extra cadeau. de beste 5 tijden worden vermeld op de uitslag zodat je kunt zien of je je tijd verbeterd hebt. Karten is v.a. 12 jaar en 1.50 qua lengte. 

Karten v.a.  8 jaar is op speciale tijden U kunt dan ook als ouder, grote broer of zus mee rijden. Voor de jongere en kleinere kids hebben wij speciale juniorkarts! Kinderkarten kan vanaf 8 jaar en met een minimale lengte van 1.35 meter. Wij bieden de mogelijkheid dat kinderen v.a. 8 jaar en 1.35 meter met ouders, grotere broer of zus of een ander familielid kan komen rijden. U rijdt dan als volwassenen met de kinderen mee en iedereen krijgt een eigen kart. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat er in deze heat rekening met de kinderen gehouden wordt. Lekker karten en inhalen is geen probleem, maar de veiligheid van de kinderen staat in deze heat voorop. Geef bij het reserveren aan dat het om een familie heat gaat. De prijs voor kinderen is € 17,50 p.p. incl. het gebruik van een balaclava, nekbescherming en helm. Bel om te reserveren 078 - 616 616 4 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na een gedegen instructie van onze professionele race-instructeurs kruipt u zelf achter het stuur van een van onze, speciaal voor deze kartbaan ontwikkelde, goed onderhouden karts. De eerste ronden even aftasten en de baan leren kennen.Dan de snelheid opbouwen en de ideale lijn van het circuit proberen te ontdekken. Het adrenalinepeil schiet omhoog en de rondetijden worden alsmaar beter. De volgende rijder komt al in zicht, tijd om in te halen! 

Bij Go-Kart-In kunt u karten in veel verschillende vormen. Van losse heats tot uiterst spannende enduranceraces voor de teamspirit.Bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes, noem het maar op. Alles is mogelijk! Of wat dacht u van een kartcompetitie, compleetmetvrijetrainingen, kwalificatietrainingen, races en finaleraces! Natuurlijk wordt u bij deze arrangementen van begin tot eind begeleid door onze professionele instructeurs en partybegeleiding. Indoor Karting is Fun! Wil je karten in Zuid Holland dan moet je in Dordrecht zijn. Max verstappen is ook op de kartbaan begonnen. Wil jij kijken of je talent hebt !! Dordrecht ligt nabij verschillende grote steden dus makkelijk bereikbaar ook met het openbaar vervoer.