Karten

Indoorkarten behoeft tegenwoordig weinig introductie meer. Maar karten bij Go-Kart-In Dordrecht is een sensatie op zich!!! Op onze spectaculaire, sensationele en veilige Indoorkartbaan kunt u naar hartelust racen. Wat dacht u van een halve etage, een spectaculaire kombocht, een drive-under en twee schitterende flyovers ! Karting is spanning en sensatie. Indoor karting is nu nog hotter danzij Max Verstappen.

Karts1 sessie karten bedraagt € 16,- p.p. voor 12 minuten incl. helm, helmutsje en race jacket !! 

Karten met kids !!
Voor de jongere en kleinere kids hebben wij speciale juniorkarts! Kinderkarten kan vanaf 8 jaar en met een minimale lengte van 1.35 meter.Wij bieden de mogelijkheid dat kinderen v.a. 8 jaar en 1.35 meter met ouders, grotere broer of zus of een ander familielid kan komen rijden.U rijdt dan als volwassenen met de kinderen mee en iedereen krijgt een eigen kart. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat er in deze heat rekening met de kinderen gehouden wordt. Lekker karten en inhalen is geen probleem, maar de veiligheid van de kinderen staat in deze heat voorop. Geef bij het reserveren aan dat het om een familie heat gaat.
Bel om te reserveren 078 - 616 616 4

Na een gedegen instructie van onze professionele race-instructeurs kruipt u zelf achter het stuur van een van onze, speciaal voor deze kartbaan ontwikkelde, goed onderhouden karts. De eerste ronden even aftasten en de baan leren kennen. Dan de snelheid opbouwen en de ideale lijn van het circuit proberen te ontdekken. Het adrenalinepeil schiet omhoog en de rondetijden worden alsmaar beter. De volgende rijder komt al in zicht, tijd om in te halen! Karten in een grote kart is v.a. 12 jaar en 1.50 qua lengte.


Veiligheid:
Karten is fun, maar het moet wel veilig gebeuren! Daarom hebben wij voor het karting extra veiligheids maatregelingen op onze karts aangebracht. Zoals hoofdsteunen, gordels etc.
Veiligheid staat bij ons voorop. Dat zult u wel merken aan de karts en de layout van de baan.Langs de baan staan onze professionele en goed opgeleide baanofficials die een oogje in het zeil houden.Met de uit de racerij bekende vlagsignalen regelen zij de wedstrijd. Bij een eventueel slippertje in de banden zorgen zij er voor dat u weer in de juiste richting op de baan komt te staan. Kortom, een veilig gevoel!


Actie4De karts zijn speciaal ontwikkeld voor onze kartbaan, en zijn voorzien van krachtige motoren. Onze vakbekwame monteurs houden de karts in topconditie in onze eigen werkplaats, zodat zij optimaal presteren en u keer op keer snellere rondetijden laat draaien. Ook de raceoveralls zijn speciaal voor Go-Kart-In ontworpen met optimaal rijcomfort en veiligheid als uitgangspunt.

Bij Go-Kart-In kunt u karten in veel verschillende vormen.
Van losse heats tot uiterst spannende enduranceraces voor de teamspirit.Bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes, noem het maar op. Alles is mogelijk!
Of wat dacht u van een kartcompetitie, compleet met vrije trainingen, kwalificatietrainingen, races en finaleraces! Natuurlijk wordt u bij deze arrangementen van begin tot eind begeleid door onze professionele instructeurs en partybegeleiding. Indoor Karting is Fun !!

Bel om te reserveren 078 - 616 616 4