Historie

Circuit Info

5 Mei 1995 is de dag waarop Go-Kart-In voor de eerste keer haar deuren opende. Eén van de aanwezigen was iemand die zijn carrière in een kart is begonnen. Diezelfde persoon reed onder toeziend oog van Go-Kart-In eigenaren Bert Winkler en Huib Olij, wethoudster Jannie van der Loos en de Nederlandse pers de eerste officiële ronden. Die persoon was Jos Verstappen.

Historie Go-Kart-In DordrechtGekleed in de raceoverall van zijn toemalige werkgever SIMTEK verrichtte Jos die dag de openingsceremonie, daarbij direct zijn mening over de baan en de karts ventilerend. "Een goede baan die veel grip geeft aan de banden, met een veilige afzetting. De karts zijn van een uitstekende kwaliteit", waren zijn woorden. Jos overhandigde tijdens de opening een door hem gesigneerd kartstuur. Dit stuur heeft nog steeds een trotse plaats in één van de vitrines. Na alle officiële "verplichtingen" werd er in ontspannen sfeer een receptie gehouden, waarbij de champagne rijkelijk vloeide.

Go-Kart-In was destijds de derde indoorkartbaan van Nederland. Nu, vele jaren later waarin veel indoorkartbanen zijn gekomen en gegagn in Nederland, mag Go-Kart-In zich nog steeds één van de veiligste banen van Europa noemen. door continu te investeren en te innoveren in kwaliteit en dienstbaarheid heeft Go-Kart-In zicht blijvend genesteld in de top van ons land.